Kupon dobrodošlice za nove kupce

PROMOCIJA 1,5 KG PAKIRANJE PLATINUM NARAVNE HRANE ZA PSE ZA NOVO REGISTRIRANE KUPCE !

Vsak kupec želi biti prepričan, da bo njegov kuža jedel hrano, katero mu lastnik kupi. Lastnik se odloča glede na kvaliteto, priporočila, ceno ... , kuža pa dobi kar pač dobi.

Ker pa mi verjamemo v kvalitetno, kakovostno in okusno PLATINUM hrano in ker jo želimo še bolj približati svojim najbolj pomembnim kupcem, to je vašim ljubljenčkom, smo za vas pripravili edinstveno ponudbo!
Predstavljajte si ogromen, 1,5 kg tester za svojega ljubljenčka, ki ga bo lahko dodobra preizkusil in vam dal jasno vedeti, kako okusna je PLATINUM hrana.

Vsak na novo registrirani kupec prejme elektronsko sporočilo z promocijsko kodo, ki mu omogoča enkratni nakup PLATINUM 1,5 kg pakiranj s kar 30% popustom in brezplačno dostavo.

Kupon (ko opravite nakup - POVZETEK KOŠARICE ) vpišete v okenček KUPONI  in si tako znižate kupnino za znesek popusta ter si zagotovite brezplačno dostavo. Veljavnost kupona je 7 dni od dneva registracije!

Vsak kupec ima možnost enega naročila po promocijski ceni. V primeru zlorab bomo preklicali naročilo in kupca ustrezno opozorili.

Izdelek je dodan v seznam želja
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.