Kupon dobrodošlice za nove kupce

PROMOCIJA 1,5 KG PAKIRANJE PLATINUM NARAVNE HRANE ZA PSE ZA NOVO REGISTRIRANE KUPCE !

Vsak kupec želi biti prepričan, da bo njegov kuža jedel hrano, katero mu lastnik kupi. Lastnik se odloča glede na kvaliteto, priporočila, ceno ... , kuža pa dobi kar pač dobi.

Ker pa mi verjamemo v kvalitetno, kakovostno in okusno PLATINUM hrano in ker jo želimo še bolj približati svojim najbolj pomembnim kupcem, to je vašim ljubljenčkom, smo za vas pripravili edinstveno ponudbo!
Predstavljajte si ogromen, 1,5 kg tester za svojega ljubljenčka, ki ga bo lahko dodobra preizkusil in vam dal jasno vedeti, kako okusna je PLATINUM hrana.

Ob prvi registraciji v naši spletni trgovini in prijavi na novice boš na tvoj elektronski naslov dobil sporočilo s promocijsko kodo, ki jo uporabiš pri nakupu 1,5kg pakiranj.

Kupon (ko opravite nakup - POVZETEK KOŠARICE ) vpišete v okenček "Promocijska koda" si tako znižate kupnino za znesek popusta ter si zagotovite brezplačno dostavo.


Vsak kupec ima možnost enega naročila (1,5kg pakiranje)po promocijski ceni. V primeru zlorab bomo preklicali naročilo in kupca ustrezno opozorili.

Izdelek je dodan v seznam želja
Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanje brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij Klikni tukaj.