Pakete odpošljemo v 24h 

GLS

Dostava blaga se vrši preko pogodbenega partnerja GLS General Logistics Systems, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi, večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da Vas ni doma, bo dostavljavec v nabiralniku pustil obvestilo telefonsko številko, na kateri lahko naročite brezplačno ponovno dostavo. Če ob naročilu izdelkov navedete tudi vašo telefonsko številko, Vas dostavljavec pokliče pred dostavo.

Dostava je brezplačna!*  Vse pakete odpošljemo v roku 24h ur.

Pošiljke se ne dostavlja ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico.
Strošek za nakazilo odkupnine GLS ne zaračunava !

V primeru da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43% od zneska odkupnine.

Kupec lahko pri naročilu aktivira FlexDeliveryService, ki mu omogoča, da ga GLS preko e-maila obvesti o predvideni dostavi – vključno z časovnim okvirjem za dostavo. Prejemnik lahko aktivno sodeluje pri dostavi ter izbira med mnogimi možnostmi dostave:

 • Dostava na isti naslov vendar na drug datum
 • Dostava na novi naslov
 • Dostava v GLS ParcelShop
 • Osebni prevzem v GLS depo-jih
 • Pooblastilo za dostavo paketa brez podpisa
 • Zavrnitev dostave

Več informacij o FlexDeliveryService najdete na naslovu : FlexDelivery , storitev je brezplačna !

*Edina izjema je pri naročilu do enega pakiranja priboljškov,  do 4. pakiranj PLATINUM Menu ali do enega priboljška in do dveh pakiranj PLATINUM menu.


Pošta Slovenije

Dostava blaga se vrši preko pogodbenega partnerja Pošte Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.

Dostava je brezplačna!*  Vse pakete odpošljemo v roku 24h ur.

Z izbiro dostave s Pošto Slovenije lahko:

 • naroči dostavo domov, v službo, k prijatelju, sosedu ali na izbrano pošto,
 • prevzame paket na več kot 550 lokacijah Pošte Slovenije in na 114 lokacijah bencinskih servisov Petrola ter na 24 izbranih PS Paketomatih po vsej Sloveniji,
 • elektronski podatki o pošiljkah z mobilno številko oz. elektronskem naslovu naslovnika,
 • SMS ali elektronsko sporočilo z dostopom do spletne aplikacije Moja dostava – moja izbira, preko katere lahko izberete drug želen način dostave.
 • naročilo ponovne brezplačno dostave,
 • opravi plačilo odkupnine s plačilnimi karticami.

Strošek za nakazilo odkupnine Pošta Slovenije ne zaračunava !

*Edina izjema je pri naročilu do enega pakiranja priboljškov,  do 4. pakiranj PLATINUM Menu ali do enega priboljška in do dveh pakiranj PLATINUM menu.


Osebni prevzem

Osebni prevzem je mogoč v našem skladišču (zemljevid) v Ljubljani v popoldanskih urah, ob predhodnem naročilu blaga v spletni trgovini!

KONTAKT:
IgiS, Igor Slatinek s.p.
MALA VAS 27A
1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA
Telefon
+386 31 361-057 (Romana)
+386 41 370-065 (Igor)


Izdelek je dodan v seznam želja
Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanje brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij Klikni tukaj.