Kaj nas loči od drugih?

Naš cilj je preprost : pozitivna uporabniška izkušnja za naše stranke in predvsem zadovoljstvo, sreča, veselje in zdravje za našega najpomembnejšega kupca, vašega in našega pasjega prijatelja.

PLATINUM

PLATINUM GmbH & Co. KG je bil ustanovljen leta 2004 v Bodenheimu pri Mainzu. Naša filozofija je "nazaj k naravi", zagotoviti živalim hrano in nego, ki ustreza njihovi naravi.  

Psi želijo in potrebujejo hrano, katere sestava temelji na plenu njihovih prednikov: svežem mesu in kakovostnih sestavinah, ki jih pasje telo popolnoma in hitro prebav. 

Na ta način lahko naši prijatelji uživajo v dolgem in zdravem življenju. Zato smo ponosni, da z zagotavljanjem visokokakovostnih naravnih izdelkov delamo za dobrobit živali.

PLATINUM & IgiS

Igor in Max

Podjetje IgiS, Igor Slatinek s.p. že od leta 2009 zagotavlja PLATINUM izdelke na slovenskem trgu.

Kot pravi "pesjanar", ki se že več kot 30 let ljubiteljsko in profesionalno ukvarjam s psi, sem v PLATINUM hrani videl edino pravo alternativo komercialni in BARF prehrani.

Ker verjamem v njo, mi jo ni težko ne prodajati ne priporočiti vsem, ki želijo kvalitetno in naravno hrano za pse. In seveda, moji psi jo obožujejo ...

Izdelek je dodan v seznam želja
Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanje brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij Klikni tukaj.