Možnost plačila

Spletna trgovina NaravnaHranaZaPse.si omogoča naslednja plačila:

 • Z gotovino ob osebnem prevzemu na sedežu podjetja.
 • Plačilo po povzetju. Pošiljko vam dostavi GLS ali Pošta Slovenije. Odkupnino pri dostavi z GLS lahko stranka po svoji izbiri poravna tudi s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi.
 • Plačilo s predhodnim nakazilom (po ponudbi/predračunu). Pošiljko vam dostavi GLS ali Pošta Slovenije. Pošiljko vam odpošljemo takoj, ko je kupnina nakazana na naš račun.
 • Za plačila s plačilnimi karticami uporabljamo spletni servis Stripe. Stripe je globalna plačilna platforma, ki jo uporabljajo spletni velikani kot so Google, Amazon ...
 • PayPal
 • V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:

  IgiS, Igor Slatinek s.p.
  MALA VAS 27A
  1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA

  Plačilo izvršite na transakcijski račun: SI56 0310 7100 0282 672 (SKB - BIC banke:SKBASI2X). 
  Pri polju Koda namena uporabite oznako GDSV. Za referenco navedite SI00 št. ponudbe.Stripe

Kaj je Stripe?
Stripe je globalna plačilna platforma za plačevanje prek spleta in v živo. 

Zakaj zaupati Stripe?
Stripe je eno izmed najhitreje rastočih podjetij na svetu. Letno obdelajo več kot milijardo dolarjev za več milijonov podjetij, med katerimi so tudi tehnološki in nakupovalni velikani kot so Google, Amazon, Slack, Shopify, Booking.com.

In zakaj jim podjetja zaupajo?
Platforma Stripe uporablja najnovejše varnostne standarde, sama platforma pa dobiva redne posodobitve in nadgradnje.

Varnost:
ko kupec vnese informacije o svojem plačilu, se te informacije pošljejo neposredno na platformo Stripe in varno shranijo v njeni odlagalni enoti, tako da podjetju ni treba vzdrževati svojega varnega sistema, ki izpolnjuje standard varnosti podatkov kartičnega poslovanja (PCI DSS). Platforma Stripe je certificirana kot ponudnik storitev PCI na ravni 1, ki je najstrožja raven certifikacije.PayPal 

plačilo preko paypal sistema

Kaj je to PayPal?

PayPal sistem predstavlja varen način plačevanja prek spleta s kreditnimi karticami. S PayPal-om lahko storitve plačujejo posamezniki in tudi podjetja. PayPal sistem vam omogoča plačilo s kreditnimi karitcami (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron).

Kako do PayPal računa?

V kolikor še nimate PayPal računa, si le tega pridobite tako, da se registrirate v njihov sistem na www.paypal.com in si ustvarite svoj uporabniški račun, za katerega se uporablja e-poštni naslov. Uporabniški račun je potrebno verificirati s kreditno ali debetno kartico (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron).

Postopek plačevanja s PayPal računom in kreditnimi/debetnimi karticami:

Pri plačilu s PayPal računom poteka plačilo preko ponudnika www.paypal.com, ki velja za varni, hitri in anonimni sistem online plačevanja s kreditnimi karticami ob takojšni on-line avtorizaciji. Plačilo izvedete:

 • plačate s PayPal računom tako, da se prijavite s svojim uporabniškim imenom
 • če nimate svojega PayPal računa, ga lahko odprete s klikom na "Pay with Debit or Credit Card" ali "Check Out as a Guest"in nato v polje "Save your information with PayPal" ali "Yes. I'd like to create a PayPal account." vnesete uporabniško ime in geslo za kasnejše nakupovanje in si tako ustvarite svoj PayPal račun.
 • če želite naročeno blago samo plačati z eno od kreditnih oziroma debetnih kartic: Visa, Mastercard, AmericanExpress ... je postopek enako kot zgoraj, preskočite samo vnos uporabniškega imena in gesla.

Pri izbiri plačila preko PayPal sistema vas bo sistem preusmeril na varno stran PayPal sistema plačevanja s kreditnimi karticami. Izpolnili boste plačilni obrazec ter potrdili plačilo. Po vaši potrditvi vas sistem vrne na našo spletno stran. PayPal omogoča, da plačujete z enim klikom, pri tem pa svojih podatkov ne razkrijete nikomur!

Stripe je globalna plačilna platforma za plačevanje prek spleta in v živo. 
Izdelek je dodan v seznam želja
Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanje brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij Klikni tukaj.