plačilo v spletni trgovini

Možnost plačila

Spletna trgovina NaravnaHranaZaPse.si omogoča naslednja plačila:

 • Z gotovino ob osebnem prevzemu na sedežu podjetja.
 • Plačilo po povzetju. Pošiljko vam dostavi GLS ali Pošta Slovenije. Odkupnino pri dostavi z GLS lahko stranka po svoji izbiri poravna tudi s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi.
 • Plačilo s predhodnim nakazilom (po ponudbi/predračunu). Pošiljko vam dostavi GLS ali Pošta Slovenije. Pošiljko vam odpošljemo takoj, ko je kupnina nakazana na naš račun.
 • Za plačila s plačilnimi karticami uporabljamo Braintree servis. Braintree je podjetje v lasti PayPala in ima enega od najbolj naprednih varnostnih sistemov na trgu. Prav tako lahko naši kupci plačujejo preko PayPal sistema (več informacij spodaj). 
 • V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:

  IgiS, Igor Slatinek s.p.
  MALA VAS 27A
  1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA

  Plačilo izvršite na transakcijski račun: SI56 0310 7100 0282 672 (SKB - BIC banke:SKBASI2X). 
  Pri polju Koda namena uporabite oznako GDSV. Za referenco navedite SI00 št. ponudbe.Braintree

Omogočamo vam plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro, Amex in Diners. Plačilni promet s plačilnimi karticami poteka preko sistema Braintree, ki je v lasti podjetja PayPal. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Braintree zagotavlja maksimalno varnost transakcije, saj se avtorizacije kreditnih kartic vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. 

Braintree uporablja tehnologijo Drop-in Payment UI (Hosted fields), tako da kupec ostane v spletni trgovini, kjer vnese kreditno kartico. Za varovanje podatkov (številka kreditne kartice, varnostna koda, datum veljavnosti, itd.) poskrbi tehnologija Drop-in Payment UI oz. Hosted fields, ki vse te podatke varno prenese preko iframe sistema.PayPal 

plačilo preko paypal sistema

Kaj je to PayPal?

PayPal sistem predstavlja varen način plačevanja prek spleta s kreditnimi karticami. S PayPal-om lahko storitve plačujejo posamezniki in tudi podjetja. PayPal sistem vam omogoča plačilo s kreditnimi karitcami (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron).

Kako do PayPal računa?

V kolikor še nimate PayPal računa, si le tega pridobite tako, da se registrirate v njihov sistem na www.paypal.com in si ustvarite svoj uporabniški račun, za katerega se uporablja e-poštni naslov. Uporabniški račun je potrebno verificirati s kreditno ali debetno kartico (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron).

Postopek plačevanja s PayPal računom in kreditnimi/debetnimi karticami:

Pri plačilu s PayPal računom poteka plačilo preko ponudnika www.paypal.com, ki velja za varni, hitri in anonimni sistem online plačevanja s kreditnimi karticami ob takojšni on-line avtorizaciji. Plačilo izvedete:

 • plačate s PayPal računom tako, da se prijavite s svojim uporabniškim imenom
 • če nimate svojega PayPal računa, ga lahko odprete s klikom na "Pay with Debit or Credit Card" ali "Check Out as a Guest"in nato v polje "Save your information with PayPal" ali "Yes. I'd like to create a PayPal account." vnesete uporabniško ime in geslo za kasnejše nakupovanje in si tako ustvarite svoj PayPal račun.
 • če želite naročeno blago samo plačati z eno od kreditnih oziroma debetnih kartic: Visa, Mastercard, AmericanExpress ... je postopek enako kot zgoraj, preskočite samo vnos uporabniškega imena in gesla.

Pri izbiri plačila preko PayPal sistema vas bo sistem preusmeril na varno stran PayPal sistema plačevanja s kreditnimi karticami. Izpolnili boste plačilni obrazec ter potrdili plačilo. Po vaši potrditvi vas sistem vrne na našo spletno stran. PayPal omogoča, da plačujete z enim klikom, pri tem pa svojih podatkov ne razkrijete nikomur!

Izdelek je dodan v seznam želja
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.