plačilo v spletni trgovini

Možnost plačila

Spletna trgovina NaravnaHranaZaPse.si omogoča naslednja plačila:

 • Z gotovino ob osebnem prevzemu na sedežu podjetja.
 • Plačilo po povzetju. Pošiljko vam dostavi GLS ali Pošta Slovenije. Odkupnino pri dostavi z GLS lahko stranka po svoji izbiri poravna tudi s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi.
 • Plačilo s predhodnim nakazilom (po ponudbi/predračunu). Pošiljko vam dostavi GLS ali Pošta Slovenije. Pošiljko vam odpošljemo takoj, ko je kupnina nakazana na naš račun.
 • Za plačila s plačilnimi karticami uporabljamo Braintree servis. Braintree je podjetje v lasti PayPala in ima enega od najbolj naprednih varnostnih sistemov na trgu. Prav tako lahko naši kupci plačujejo preko PayPal sistema (več informacij spodaj). 
 • V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:

  IgiS, Igor Slatinek s.p.
  MALA VAS 27A
  1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA

  Plačilo izvršite na transakcijski račun: SI56 0310 7100 0282 672 (SKB - BIC banke:SKBASI2X). 
  Pri polju Koda namena uporabite oznako GDSV. Za referenco navedite SI00 št. ponudbe.



Braintree

Omogočamo vam plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro, Amex in Diners. Plačilni promet s plačilnimi karticami poteka preko sistema Braintree, ki je v lasti podjetja PayPal. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Braintree zagotavlja maksimalno varnost transakcije, saj se avtorizacije kreditnih kartic vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. 

Braintree uporablja tehnologijo Drop-in Payment UI (Hosted fields), tako da kupec ostane v spletni trgovini, kjer vnese kreditno kartico. Za varovanje podatkov (številka kreditne kartice, varnostna koda, datum veljavnosti, itd.) poskrbi tehnologija Drop-in Payment UI oz. Hosted fields, ki vse te podatke varno prenese preko iframe sistema.



PayPal 

plačilo preko paypal sistema

Kaj je to PayPal?

PayPal sistem predstavlja varen način plačevanja prek spleta s kreditnimi karticami. S PayPal-om lahko storitve plačujejo posamezniki in tudi podjetja. PayPal sistem vam omogoča plačilo s kreditnimi karitcami (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron).

Kako do PayPal računa?

V kolikor še nimate PayPal računa, si le tega pridobite tako, da se registrirate v njihov sistem na www.paypal.com in si ustvarite svoj uporabniški račun, za katerega se uporablja e-poštni naslov. Uporabniški račun je potrebno verificirati s kreditno ali debetno kartico (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron).

Postopek plačevanja s PayPal računom in kreditnimi/debetnimi karticami:

Pri plačilu s PayPal računom poteka plačilo preko ponudnika www.paypal.com, ki velja za varni, hitri in anonimni sistem online plačevanja s kreditnimi karticami ob takojšni on-line avtorizaciji. Plačilo izvedete:

 • plačate s PayPal računom tako, da se prijavite s svojim uporabniškim imenom
 • če nimate svojega PayPal računa, ga lahko odprete s klikom na "Pay with Debit or Credit Card" ali "Check Out as a Guest"in nato v polje "Save your information with PayPal" ali "Yes. I'd like to create a PayPal account." vnesete uporabniško ime in geslo za kasnejše nakupovanje in si tako ustvarite svoj PayPal račun.
 • če želite naročeno blago samo plačati z eno od kreditnih oziroma debetnih kartic: Visa, Mastercard, AmericanExpress ... je postopek enako kot zgoraj, preskočite samo vnos uporabniškega imena in gesla.

Pri izbiri plačila preko PayPal sistema vas bo sistem preusmeril na varno stran PayPal sistema plačevanja s kreditnimi karticami. Izpolnili boste plačilni obrazec ter potrdili plačilo. Po vaši potrditvi vas sistem vrne na našo spletno stran. PayPal omogoča, da plačujete z enim klikom, pri tem pa svojih podatkov ne razkrijete nikomur!

Izdelek je dodan v seznam želja
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.