Nakup v spletni trgovini NaravnaHranaZaPse.si

Kako oddamo naročilo v spletni trgovini NaravnaHranaZaPse.si

Registracija

Za nakup je potrebna registracija. Če še niste registrirani, prosim opravite postopek registracije. Kliknite na gumb Prijavi se ter nato vpišite svoj e-poštni naslov za začetek registracije. S klikom na Ustvarite račun izpolnite obrazec. Pri tem pazite, da boste navedli prave in točne podatke. Polja označena z zvezdico so obvezna, prav tako je obvezna telefonska številka. Registracijo nadaljujete s klikom na gumb Registriraj na dnu strani.

Pozabljeno geslo

Če ste pozabili vaše geslo, lahko enostavno pridobite novo geslo, ki ga nato lahko spremenite po svoji želji. Dovolj je, da vpišete vaš e-naslov, ki ste ga uporabili pri registraciji računa. Na vaš e-naslov bo poslana zahteva po spremembi in nato tudi vaše novo geslo.

Naročilo

Izdelke dodate v vašo košarico s klikom na gumb Dodaj v košarico . Ko ste dodali v košarico vse izdelke, ki ste jih želeli, kliknete na Košarico ali pa na gumb Na blagajno. Program vas bo nato vodil do zaključka naročila, kjer boste izbirali med različnimi vrstami dostave ter plačil.

Izdelek je dodan v seznam želja
Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanje brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij Klikni tukaj.