1
FitDog Energy & Rehydrate 600g Expand

FitDog Energy & Rehydrate 600g

1103001

Nov

FitDog Energija & Rehidracija se uporablja za rehidracijo ter dopolnitev (rezervacijo) ravni energije psa pred in med vadbo, kot tudi v posebnih situacijah, kjer pes potrebuje dodatno energijo ali dodatno rehidracijo.

Več informacij

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

29,98 €

z DDV

Več informacij

PREHRANSKO DOPOLNILO ZA PSE

Ali imate problem da vaš pes ne pije dovolj? Ali ste zaskrbljeni za ravnovesje tekočin med vadbo ali med dolgimi in toplimi dnevi?

Je pred psom tekma ali večja fizična aktivnost? Opažate padec storilnosti psa pri visokih obremenitvah?

Zadosten vnos tekočine pred, med in po vadbi ter v dolgih in vročih dneh je nujno potreben tako iz vidika preprečevanja dehidracije kot iz vidika doseganja rezultatov, predvsem pa zagotavlja optimalno delovanje telesa.

FitDog Energy & Rehydrate se uporablja za rehidracijo ter dopolnitev (rezervacijo) ravni energije psa pred in med vadbo, kot tudi v posebnih situacijah, kjer pes potrebuje dodatno rehidracijo. Izdelek je primeren tudi za breje psice, psice po kotitvi, starejše pse, ali pse, ki okrevajo po operaciji.

Izdelek vsebuje več kot 50% maščob in ponuja hitro energijo za večje obremenitve. Maščobe so namreč najboljši vir energije, saj so visoko prebavljive in vsebujejo več kot dvakratno količino energije v primerjavi s drugimi hranilnimi snovmi. Zahvaljujoč mesnemu okusu je FitDog Energy & Rehydrate med psi zelo priljubljen.

600g pakiranje zadostuje za 20 dnevnih odmerkov pri 20 kg psu. Če izdelek uporabljamo le za rehidracijo, izdelek vsebuje vsaj dvojno količino odmerkov.

Doziranje

Priporočljivo je, da začnete s rehidracijo in nalaganjem dodatne energije vsaj 1-2 dni pred tekmo (fizično aktivnostjo) oziroma pred potrebo po dodatni rehidraciji. Rehidracijo opravimo tako, da psu damo majhno količino (1-2 dl) napitka FitDog Energy & Rehydrate večkrat čez dan. Med aktivnostjo lahko napitek servirate psu vsake 2-3 ure.

Naše priporočilo za doziranje:

Uporaba pred tekmo (fizično aktivnostjo): izdelek začnite uporabljati vsaj 1-2 dni pred tekmo (večjo fizično aktivnostjo), da dvignete energetsko raven psa. Zmešajte 2 žlici (15g) na 10 kg teže psa / 1-2 dl vode. Dnevno količino lahko razdelite na več vnosov dnevno.

Uporaba na dan tekmovanja (fizične aktivnosti): na dan tekme (večje fizične aktivnosti) lahko izdelek dozirate večkrat dnevno, da ohranjate nivo energije. Zmešajte 2 žlici (15g) na 10 kg teže psa / 1-2 dl vode.
Primer: psu pripravite 3-8 ur pred samo tekmo ½ dnevne doze, ostalo mu servirate med tekmo (večjo fizično aktivnostjo).

Rehidracija: v primeru, da ni potrebe za dodatno energijo, ampak le za rehidracijo psa, lahko pomešate le majhno količino izdelka z vodo, tako da naredite okusnejši napitek.
Primer: zmešajte 2 žlici (15g) izdelka / 4-5 dl vode.

Prašek zmešate z vodo in po možnosti pretresite v mešalni posodi (shaker).


Prehranska vrednosti na 100 g

Energija 2,5MJ / 597 Kcal
Maščobe 53,1g
Proteini 14g
Ogljikovi hidrati 27,6g
Pepel 2,2g
Vlaknine 0,8g
Natrij 0,2g

Sestavine:

Maščoba v prahu, sojini proteini

Dodatki:

Mesna aroma

Več informacij o FitDog izdelkih najdete na strani www.fitdog.si

Ocene in mnenja

Od (Kranjska Gora, Slovenia) dne 29 Aug 2017 (FitDog Energy & Rehydrate 600g) :
(5/5
Kupec je ocenil izdelek, ni pa podal mnenja oziroma je v teku pregleda
Od (Mislinja, Slovenia) dne 24 May 2017 (FitDog Energy & Rehydrate 600g) :
(5/5

Super za agilitaše

Napitek dajem psički med treningi agilityja in rally obedienca. Ker ne pije rada vode, se z rehidracijskim napitkom prej odžeja in nadomesti snovi izgubljene med treningi., zato ima več energije in je pripravjena na delo.

 Prijavi zlorabo
Sprejmi

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.