1
FitDog Energy & Rehydrate 250g Expand

FitDog Energy & Rehydrate 250g

1103002

Novo

FitDog Energy & Rehydrate 250g

FitDog Energy & Rehydrate se uporablja za rehidracijo ter dopolnitev (rezervacijo) ravni energije psa pred in med vadbo, kot tudi v posebnih situacijah, kjer pes potrebuje dodatno energijo ali dodatno rehidracijo.

More details

Ovaj proizvod je rasprodan

17,48 €

s PDV-om


Mnenja in ocene kupcev

Nihče še ni ocenil izdelka

Više informacija

PREHRANSKO DOPOLNILO ZA PSE

Ali imate problem da vaš pes ne pije dovolj? Ali ste zaskrbljeni za ravnovesje tekočin med vadbo ali med dolgimi in toplimi dnevi?

Je pred psom tekma ali večja fizična aktivnost? Opažate padec storilnosti psa pri visokih obremenitvah?

Zadosten vnos tekočine pred, med in po vadbi ter v dolgih in vročih dneh je nujno potreben tako iz vidika preprečevanja dehidracije kot iz vidika doseganja rezultatov, predvsem pa zagotavlja optimalno delovanje telesa.

FitDog Energy & Rehydrate se uporablja za rehidracijo ter dopolnitev (rezervacijo) ravni energije psa pred in med vadbo, kot tudi v posebnih situacijah, kjer pes potrebuje dodatno rehidracijo. Izdelek je primeren tudi za breje psice, psice po kotitvi, starejše pse, ali pse, ki okrevajo po operaciji.

Izdelek vsebuje več kot 50% maščob in ponuja hitro energijo za večje obremenitve. Maščobe so namreč najboljši vir energije, saj so visoko prebavljive in vsebujejo več kot dvakratno količino energije v primerjavi s drugimi hranilnimi snovmi. Zahvaljujoč mesnemu okusu je FitDog Energy & Rehydrate med psi zelo priljubljen.

250g pakiranje zadostuje za 8-9 dnevnih odmerkov pri 20 kg psu. Če izdelek uporabljamo le za rehidracijo, izdelek vsebuje vsaj dvojno količino odmerkov.

Doziranje

Priporočljivo je, da začnete s rehidracijo in nalaganjem dodatne energije vsaj 1-2 dni pred tekmo (fizično aktivnostjo) oziroma pred potrebo po dodatni rehidraciji. Rehidracijo opravimo tako, da psu damo majhno količino (1-2 dl) napitka FitDog Energy & Rehydrate večkrat čez dan. Med aktivnostjo lahko napitek servirate psu vsake 2-3 ure.

Naše priporočilo za doziranje:

Uporaba pred tekmo (fizično aktivnostjo): izdelek začnite uporabljati vsaj 1-2 dni pred tekmo (večjo fizično aktivnostjo), da dvignete energetsko raven psa. Zmešajte 2 žlici (15g) na 10 kg teže psa / 1-2 dl vode. Dnevno količino lahko razdelite na več vnosov dnevno.

Uporaba na dan tekmovanja (fizične aktivnosti): na dan tekme (večje fizične aktivnosti) lahko izdelek dozirate večkrat dnevno, da ohranjate nivo energije. Zmešajte 2 žlici (15g) na 10 kg teže psa / 1-2 dl vode.
Primer: psu pripravite 3-8 ur pred samo tekmo ½ dnevne doze, ostalo mu servirate med tekmo (večjo fizično aktivnostjo).

Rehidracija: v primeru, da ni potrebe za dodatno energijo, ampak le za rehidracijo psa, lahko pomešate le majhno količino izdelka z vodo, tako da naredite okusnejši napitek.
Primer: zmešajte 2 žlici (15g) izdelka / 4-5 dl vode.

Prašek zmešate z vodo in po možnosti pretresite v mešalni posodi (shaker).


Prehranska vrednosti na 100 g

Energija 2,5MJ / 597 Kcal
Maščobe 53,1g
Proteini 14g
Ogljikovi hidrati 27,6g
Pepel 2,2g
Vlaknine 0,8g
Natrij 0,2g

Sestavine:

Maščoba v prahu, sojini proteini

Dodatki:

Mesna aroma

Več informacij o FitDog izdelkih najdete na strani www.fitdog.si

Ocene in mnenja

Accept

Site use cookies