Platinum 20 let

Tvoj nakup plačamo mi!

Vsako 50. naročilo do 50 € je na nas!*

20 let Platinum-a

V poznih 90. letih so nas negativne izkušnje z običajno hrano za hišne živali pripeljale do razvoja edinstvene tehnike priprave, ki jo poznamo iz naše domače kuhinje. To nam je omogočilo ustvarjanje visokokakovostne hrane brez pomanjkljivosti, ki jih ima običajna hrana, s čimer ohranjamo naše ljubljene kosmatinčke zdrave in aktivne. Leta 2004 smo na trg lansirali našo inovativno hrano in za 20. obletnico PLATINUM-a imamo do 31. Julija načrtovane posebne promocije ob obletnici, da bomo ta mejnik tudi ustrezno proslavili!

Naša darila

Z malo sreče bomo pokrili tvoj račun

Našo 20. obletnico praznujemo na velik način s posebno in edinstveno promocijo: povrnili bomo znesek vsakega 50-tega spletnega naročila do 31. Julija in to do vrednosti 50€.

Torej če se številka tvojega naročila konča na "50"ali "00" (npr. 24-20750 ali 24-20800) ti bomo izstavili darila kartico v znesku vrednosti tvojega naročila, a maksimalno do vrednosti 50€.
Vse srečneže bomo obvestili po elektronski pošti, običajno naslednji delovni dan. Darilno kartico lahko uporabiš pri naslednjem nakupu v naši spletni trgovini.

Želimo ti veliko sreče!

Darila za tvoje ljubljenčke:

darilo platinum 20 let

Birthday-Bits

Pri naročilu Hrane za Pse nad 20€ ti podarjamo brezplačno darilo ob 20 obletnici PLATINUM . Vsi psi se lahko veselijo naših okusnih Click-Bits, narejenih iz kuhanega mesnega soka, ki bodo na voljo kot Birthday-Bits v omejeni izdaji PLATINUM zvezdne oblike in posebnega dizajna.

darilo platinum 20 let

Igrača za mačke

Za mačke bo na zabavo pripravljena igrača v obliki steklenice šampanjca z repom iz perja, ki spodbuja igro ob vsakem naročilu PLATINUM izdelkov za mačke z minimalno vrednostjo naročila vsaj 20€.

Kako do daril?

Pri naročilu hrane za Pse ali hrane za Mačke v vrednosti vsaj 20€ se bo v košarici prikazalo darilo z 100% popustom, ki ga dodaš k tvojemu naročilu 🥳

Iskreno se ti zahvaljujemo za dolgoletno zvestobo in se veselimo še mnogo skupnih let!

20 let PLATINUM