Freshmeatdryer - popolna suha hrana za mačke

Super okusno

brez vabil ali ojačevalcev okusa

Hrana za mačke iz Freshmeatdryer

KAJ JE Freshmeatdryer?

Freshmeatdryer je inovativna metoda, ki je prva omogočila pripravo popolne suhe hrane za mačke iz svežega mesa.
Izjemna lastnost postopka priprave Freshmeatdryer je, da ohranja naravna mikrohranila in aminokisline svežega mesa. Zato je MeatCrisp boljši nadomestek za naravni mačji plen kot večina komercialne mačje hrane in zagotovi tvoji mački uravnoteženo prehrano in več zdravja.

OKUSNO TUDI BREZ VABIL ALI OJAČEVALCEV OKUSA

MeatCrisp je zaradi naravnega okusa še posebej slasten. Večina lastnikov mačk poroča, da njihove mačke želijo samo še MeatCrisp in zavračajo običajno hrano za mačke. MeatCrisp ne vsebuje nobenih vabil ali ojačevalcev okusa. Njegov naravni okus, ki se zdi mačkam tako slasten, izvira iz svežega mesa, pripravljenega po metodi Freshmeatdryer.

PRAVO SVEŽE MESO BREZ MESNE ALI ŽIVALSKE MOKE

Hrustljav zalogaj in mesnat okus MeatCrisp je rezultat priprave po metodi Freshmeatdryer. Pri nizkih temperaturah in ob stalnem kroženju zraka se sušijo sveže meso in druge, za zdravje mačk pomembne sestavine.
Počasen in enakomeren proces sušenja ohranja naravne hranilne snovi, ki so tako pomembne za zdravje tvoje mačke. MeatCrisp je pripravljen brez mesne ali živalske moke, saj sta tako mesna kot živalska moka večkrat izpostavljeni visokim temperaturam in visokemu tlaku, predno sta uporabljeni za proizvodnjo mačje hrane.
V primerjavi s svežim mesom imajo mesna in živalska moka ter rastlinski viri beljakovin nižjo hranilno vrednost, prebavljivost in biološko vrednost beljakovin.

Zato je MeatCrisp pripravljen izključno iz svežega mesa!

Prednosti hrane za mačke MeatCrisp
Glavne prednosti hrane

MeatCrisp

  • 83 % svežega mesa (brez mesne ali živalske moke)
  • naravne sestavine
  • brez vabil ali ojačevalcev okusa
  • brez žit, ki vsebujejo gluten
  • hranljiva in lahko prebavljiva
  • optimalna količina tavrina