O nas

Za ljubitelje psov je kristalno jasno: pes je človekov najboljši prijatelj. Tudi sam razmišljam na ta način, zato želim mojemu psu ponuditi pasjo hrano, ki je po kvaliteti in okusu na ravni človeške prehrane.

Glavni vir hrane psov je nedvomno sveže meso. Poleg mesa igra posebno vlogo tudi mesni sok, saj je izredno bogat s hranili.

Iskanje priprave svežega mesa, ki ohranja bogate mesne sokove nismo našli v industriji pasje hrane, temveč pri vrhunskih kuharjih. Kuharski šefi uporabljajo posebne metode kuhanja, pri katerih je meso bolj okusno in zdravo ter polno okusnega in hranljivega mesnega soka.


Zato hrano za pse PLATINUM pripravljamo po postopku Fleischsaftgarung. To je edinstvena metoda priprave svežega mesa, natančneje počasno kuhanje pri nizki temperaturi v lastnem mesnem soku. Recept, kot ga uporabljajo vrhunski kuharski šefi!

Verjamemo, da Fleischsaftgarung daje našemu najboljšemu prijatelju večjo kvaliteto življenja. Eden od užitkov v vsakodnevnem življenju je povezan z uživanjem hrane. Pri tem ima okus izredno pomembno vlogo, za ljudi in za pse. Psi obožujejo zares dober okus!

Kvaliteto življenja lahko merimo tudi v tem, da po hrani nimamo težkega in napihnjenega želodca, da je hrana lahko prebavljiva in da spodbuja zdrav način življenja.

Skratka:
naši psi bodo pridobili na kvaliteti življenja, ko bomo z njimi ravnali kot z najboljšimi prijatelji!