O nas

Naravna nega

za Pse in Mačke

Naša misija

Za ljubitelje psov in mačk je kristalno jasno: naša brezpogojna ljubezen se začne s tem, kaj daš v njihovo skledo.
Zato je edina možna rešitev ta, da nudiš svojemu kosmatincu hrano, ki je po kvaliteti in okusu na ravni človeške prehrane.Naš način priprave FSG (Fleischsaftgarung) povzdigne hrano za pse na nivo človeške hrane in s tem neposredno vpliva na kakovost življenja in zdravje tvojega najboljšega prijatelja.

Hrana, prilagojena potrebam tvojega psa in mačke 

Hrana za pse in mačke Platinum ni nastala v industrijski proizvodnji, ampak v domači kuhinji.
Glavni vir hrane v nasprotju z ostalimi proizvajalci sveže meso. Poleg mesa igra posebno vlogo tudi mesni sok, saj je izredno bogat s hranili.
Metoda priprave temelji na tehnikah, ki jih kuharski mojstri pogosto uporabljajo, da z mesnimi sokovi naredijo meso okusnejše in bolj zdravo.

Pravo sveže meso brez mesne ali živalske moke

Platinum je zaradi naravnega okusa še posebej slasten in ne vsebuje nobenih vabil ali ojačevalcev okusa. Njegov naravni okus, ki se zdi psom in mačkam tako slasten, izvira iz svežega mesa.

Okusno brez vabil ali ojačevalcev okusa

Hrustljav zalogaj in mesnat okus je rezultat posebnega postopka priprave. V primerjavi s svežim mesom imajo mesna in živalska moka ter rastlinski viri beljakovin nižjo hranilno vrednost, slabšo prebavljivost in nižjo biološko vrednost beljakovin.

Večja kvaliteta življenja

Verjamemo, da Platinum daje našemu najboljšemu prijatelju večjo kvaliteto življenja. Eden od užitkov v vsakodnevnem življenju je povezan z uživanjem hrane. Pri tem ima okus izredno pomembno vlogo, za ljudi, pse in mačke.
Psi in mačke obožujejo zares dober okus!

Večjo kvaliteto življenja naših najboljših prijateljev lahko izboljšamo s pasjo hrano, pripravljeno po postopku Fleischsaftgarung (FSG) in mačjo hrano MeatCrisp iz Freshmeatdryerja.