Čestitam, imaš brezplačno dostavo!
Section

Priboljški za pse, pripravljeni s Fleischsaftgarung

Pasji prigrizki, pripravljeni s FSG (Fleischsaftgarung), so kot nalašč za nagrado, treninge ali tekmovanja. Počasno kuhanje v mesnem soku je poseben postopek priprave naših priboljškov, ki izvira iz naše domače kuhinje in ne iz industrijske priprave hrane za pse. Priprava temelji na tehnikah, ki jih kuharski šefi pogosto uporabljajo, da s kuhanjem v mesnem soku postane meso bolj okusno in bolj zdravo. Način priprave priboljškov po metodi FSG (Fleischsaftgarung) je prilagojen fizičnim potrebam in interesom psa.

Priboljške za pse po metodi FSG pripravljamo kot v domači kuhinji, z neposrednim kuhanjem svežega mesa pri nizki temperaturi in s tehniko koncentracije mesnih sokov, znano pod imenom redukcija.

Z načinom priprave FSG (Fleischsaftgarung) imajo naši priboljški za pse naslednje edinstvene lastnosti:

Snoopy priporoča: PLATINUM hrana je še posebej hranljiva

Še posebej bogato s hranili

Fleischsaftgarung (FSG) ohranja biološko pomembna hranila v naših priboljških. To je zaradi:

 • hranljivih mesnih sokov iz svežega mesa,
 • nizke temperature kuhanja,
 • dodajanja hladno stiskanih olj po ohlajanju in pri sobni temperaturi.
Snoopy priporoča: PLATINUM je Prava poslastica za tvojega psa

Slastna mesna poslastica za tvojega psa

Fleischsaftgarung (FSG) je slastna mesna poslastica za tvojega psa, popolnoma brez vabil, arom, barvil ali ojačevalcev okusa. To je zaradi:

 • Nizke temperature kuhanja. Tako ohranimo aromo in okus naravnih maščob v svežem mesu.
 • Redukcije. Tehnika priprave hrane, ki se uporablja v Fleischsaftgarungu (FSG), je znana mnogim kuharjem. Nežno kuhanje zmanjšuje vsebnost vlage v mesnih sokovih, zaradi česar je naraven okus mesa bolj intenziven in aromatičen.
Snoopy priporoča: PLATINUM hrana je mehka in žvečljiva

Mehko, a žvečljivo

Redukcija je tehnika, ki se pri kuhanju uporablja že leta in jo uporabljamo tudi v Fleischsaftgarung (FSG). Redukcija okrepi naravne okuse in jih zgosti, kar naredi prigrizke mehke in žvečljive.
Naravni sok iz svežega mesa in poseben postopek priprave Fleischsaftgarung (FSG) poskrbita, da so PLATINUM poslastice mehke in žvečljive.

Snoopy priporoča: PLATINUM je zelo prebavljiva hrana za pse

Zelo prebavljivo

Fleischsaftgarung (FSG) naredi naše priboljške zelo prebavljive. Razlog je v veliki količini svežega mesa, ki omogoča kuhanje v mesnem soku. Ker je pasji prebavni sistem prilagojen za uživanje mesa, bo tvoj pes naše prigrizke enostavno in hitro prebavil.

Snoopy priporoča: PLATINUM hrana ne nabrekne v pasjem želodcu

Ne nabrekne v pasjem trebuhu (brez napihnjenosti)

Fleischsaftgarung (FSG) pomeni, da priboljški iz mesnega soka ne nabreknejo v pasjem želodcu, zato pes po obroku ne čuti napihnjenosti, ki se lahko pojavi pri običajnih (komercialnih) priboljških za pse.
To pomaga ohranjati pozornost in motivacijo tvojega psa.

Snoopy priporoča: PLATINUM vsebuje manj ogljikovih hidratov

Vsebuje manj ogljikovih hidratov

Priboljški Fleischsaftgarung (FSG) vsebujejo le tolikšen delež ogljikovih hidratov, ki je potreben za zdravje tvojega psa in ne vsebujejo glutena, pšenice, soje ali GSO. Preveč ogljikovih hidratov upočasni prebavo in je pogosto vzrok za nastanek zobnega kamna.

 • lažja prebava,
 • manj možnosti za nastanek zobnega kamna.
Snoopy priporoča: kvaliteto PLATINUM hrane testira TÜV SÜD ELAB

Fleischsaftgarung za zaščito zdravja psov

V svetu, kjer je prisotnih polno reklamnih obljub, le stežka ločimo dobro od slabega. Zato smo TÜV SÜD ELAB pooblastili, da našo hrano za pse redno in neodvisno preverja. Preverja se:

 • Naš delež svežega mesa. TÜV SÜD ELAB preverja skladnosti recepta in priprave.
 • Naša izjava (deklaracija). TÜV SÜD ELAB preverja, ali so vse uporabljene sestavine pravilno označene.
 • Mikrobiološka sestava. TÜV SÜD ELAB preverja vsebnost škodljivih snovi, ki bi lahko ogrozile zdravje tvojega najboljšega prijatelja.

Kaj pravijo naši kupci