PLATINUM funkcionalni priboljški
Novo : Funkcionalni prigrizki

Več kot nagrada

Za vmes

Mesna poslastica

Priboljški za pse, pripravljeni s Fleischsaftgarung

Pasji prigrizki, pripravljeni s FSG (Fleischsaftgarung), so kot nalašč za nagrado, treninge ali tekmovanja. Počasno kuhanje v mesnem soku je poseben postopek priprave naših priboljškov, ki izvira iz naše domače kuhinje in ne iz industrijske priprave hrane za pse. Priprava temelji na tehnikah, ki jih kuharski šefi pogosto uporabljajo, da s kuhanjem v mesnem soku postane meso bolj okusno in bolj zdravo. Način priprave priboljškov po metodi FSG (Fleischsaftgarung) je prilagojen fizičnim potrebam in interesom psa.

Priboljške za pse po metodi FSG pripravljamo kot v domači kuhinji, z neposrednim kuhanjem svežega mesa pri nizki temperaturi in s tehniko koncentracije mesnih sokov, znano pod imenom redukcija.

Hranljiva hrana za pse

Bogato s hranili

Fleischsaftgarung (FSG) ohranja biološko pomembna hranila v naši suhi hrani. To je zaradi:

  • hranljivih mesnih sokov iz svežega mesa,
  • nizke temperature kuhanja,
  • dodajanja hladno stiskanih olj po ohlajanju in pri sobni temperaturi.
Prava poslastica za tvojega psa

Slastna mesna poslastica

Fleischsaftgarung (FSG) je slastna mesna poslastica za tvojega psa, popolnoma brez vabil, arom, barvil ali ojačevalcev okusa. To je zaradi:

  • Nizke temperature kuhanja. Tako ohranimo aromo in okus naravnih maščob v svežem mesu.
  • Redukcije. Tehnika priprave hrane, ki se uporablja v Fleischsaftgarungu, je znana mnogim kuharjem. Nežno kuhanje zmanjšuje vsebnost vlage v mesnih sokovih, zaradi česar je naraven okus mesa bolj intenziven in aromatičen.
Hranljiva hrana za pse

Mehko, a žvečljivo

Redukcija je tehnika, ki se pri kuhanju uporablja že leta in jo uporabljamo tudi v Fleischsaftgarung (FSG). Redukcija okrepi naravne okuse in jih zgosti, zato je naša hrana mehka in žvečljiva.

Naravni sok iz svežega mesa in poseben postopek priprave Fleischsaftgarung (FSG) poskrbita, da so PLATINUM poslastice mehke in žvečljive.

Zelo prebavljiva hrana za pse

Zelo prebavljivo

Fleischsaftgarung (FSG) naredi naše priboljške zelo prebavljive. Razlog je v veliki količini svežega mesa, ki omogoča kuhanje v mesnem soku. Ker je pasji prebavni sistem prilagojen za uživanje mesa, bo tvoj pes naše prigrizke enostavno in hitro prebavil.

brez napihnjenosti

Brez napihnjenosti

Fleischsaftgarung (FSG) pomeni, da priboljški iz mesnega soka ne nabreknejo v pasjem želodcu, zato pes po obroku ne čuti napihnjenosti, ki se lahko pojavi pri običajnih (komercialnih) priboljških za pse.
To pomaga ohranjati pozornost in motivacijo tvojega psa.

vsebuje manj ogljikovih hidratov

Manj ogljikovih hidratov

Priboljški Fleischsaftgarung (FSG) vsebujejo le tolikšen delež ogljikovih hidratov, ki je potreben za zdravje tvojega psa in ne vsebujejo glutena, pšenice, soje ali GSO. Preveč ogljikovih hidratov upočasni prebavo in je pogosto vzrok za nastanek zobnega kamna.

FSG za zaščito zdravja psov

V svetu, kjer je prisotnih polno reklamnih obljub, le stežka ločimo dobro od slabega. Zato smo TÜV SÜD ELAB (sedaj ELAB Analytik GmbH) pooblastili, da našo hrano za pse redno in neodvisno preverja. Preverja se:

  • Naš delež svežega mesa. Preverja se skladnost recepta in priprave.
  • Naša izjava (deklaracija). Preverja se, ali so vse uporabljene sestavine pravilno označene.
  • Mikrobiološka sestava. Preverja se vsebnost škodljivih snovi, ki bi lahko ogrozile zdravje tvojega najboljšega prijatelja.