Cane Corso

Cane Corso

Cane Corso (prvotno »Canis Pugma«) je Italijanska pasma, ki slovi po pogumu in zvestobi. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.
Nemški ovčar

Nemški ovčar

Nemški ovčar (nem. Deutscher Schäferhund ) je ena najbolj priljubljenih pasem psov v Sloveniji in svetu. Poznan je kot inteligenten in pogumen pes, uživa sloves odličnega službenega in delovnega psa. Preberite si vse, kar morate vedeti o tej pasmi.
Maltežan

Maltežan

Maltežani (ang. Maltese) so veliki psi v majhnem telesu, saj se svoje majhnosti ne zavedajo. Preberite si vse kar morate vedeti o tej pasmi.
Ameriški staffordshire terier

Ameriški staffordshire terier

Ameriški staffordshire terier (org.: American Staffordshire Terrier) je pasma, ki poleg tega, da lahko z ugrizom v zraku drži svojo celotno težo, predstavlja nežnega, ljubečega in nadvse zvestega prijatelja. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.
Havanski bišon (Havanec)

Havanski bišon (Havanec)

Havanec oziroma havanski bišon (angleško havanese) je zelo ubogljiv in živahen družinski pes. Ta pasma velja za eno izmed najbolj priljubljenih na svetu.
Pasja imena od A do Ž

Pasja imena od A do Ž

Izbira pasjega imena - težka odločitev! Ponujamo vam ideje pasjih imen po abecedi, od A do Ž. Naj ima vaš ljubljenček najlepše ime na svetu!